Μία κάρτα - Απεριόριστες δυνατότητες

Η Metacard ήρθε με σκοπό να βελτιώσει την επικοινωνία των επαγγελματιών ανεξαρτήτως κλάδου. Με βασικό μας ρητό «Κάθε επαγγελματίας χρειάζεται ΜΙΑ κάρτα», δημιουργήσαμε τις πρωτοποριακές ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες Metacard για να μπορεί ο καθένας να μεταφέρει τα στοιχεία του σε όποιο smartphone επιθυμεί με ένα μόνο ΤΑΡ, χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώσει και να κουβαλάει χιλιάδες χάρτινες κάρτες.

ΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Ανακύκλωσε τώρα όσες χάρτινες επαγγελματικές κάρτες διαθέτεις ακόμα και κάνε τη μετάβαση σε ΜΙΑ και μόνο κάρτα, τη δική σου Metacard! Μπορείς να επιλέξεις αυτή που σε εκφράζει περισσότερο ή ακόμα και να δημιουργήσεις μία 100% προσωποποιημένη Metacard. Αν είσαι λάτρης των «εξεζητημένων» τότε σίγουρα η μεταλλική Metacard αξίζει λίγο περισσότερο την προσοχή σου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  1. Μπορείς να μεταφέρεις τα στοιχεία σου 100.000 φορές με ένα μόνο ΤΑΡ!
    Τώρα που έμαθες αυτήν την πληροφορία υπολόγισε πόσο θα σου κόστιζε αυτό σε χρήματα και χρόνο αν μοίραζες την αντίστοιχη ποσότητα χάρτινων καρτών.
  2. Ο λήπτης της κάρτας αποθηκεύει σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία σας και τα έχει για πάντα μαζί του, καθώς η επαφή σας είναι πλέον περασμένη στο Smartphone του.
  3. Έχεις το ΔΙΚΟ σου ψηφιακό προφίλ στο οποίο μπορείς να προσθέσεις όσα links θέλεις πέρα από τα στοιχεία της επαφής σου, αλλά και να το τροποποιήσεις ΟΣΕΣ φορές θέλεις.
  4. Παρέχεις τη δυνατότητα σε όσους μεταφέρεις το προφίλ σου να σε αναζητήσουν εύκολα στη λίστα των επαφών του Smartphone τους ή να μοιραστούν την επαφή σου, μετά το τέλος της συνάντησής σας.
  5. Όποιο METACARD προϊόν και να επιλέξεις θα δεις τους ανθρώπους που μοιράζεσαι την επαφή σου να εντυπωσιάζονται και να χαμογελούν στη στιγμή. Μία μόνο κίνηση αρκεί για να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να σε ακολουθήσουν για να φτάσουν στο μέλλον.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ

Γνωρίζεις ότι το 90% των χάρτινων επαγγελματικών καρτών που θα εκτυπώσει ένας επαγγελματίας καταλήγει στα σκουπίδια, το 8% στην ανακύκλωση και μόλις το 2% θα χρησιμοποιηθεί εντατικά;
Επιλέγοντας τα Metacard προϊόντα μπορείς να μειώσεις αισθητά το οικολογικό αποτύπωμα της επαγγελματικής σου ζωής, καθώς η σύσταση των καρτών είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό PETG ή από ανακυκλωμένο κράμα μετάλλων. Ταυτόχρονα αντικαθιστώντας την παραδοσιακή χάρτινη κάρτα με μία Metacard μειώνεις της αποψίλωσης των δασών για την κάλυψη αναγκών σε χαρτί.

 

Δείτε εδώ τις συμβατές συσκευές & περισσότερες πληροφορίες