Αποστολές & Επιστροφές

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η μεταφορά των προϊόντων Metacard γίνεται με υπηρεσία courier ασφαλών μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Αποστολές με WEBOXIT 🚚 Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε WEBOXIT.

H χρέωση για αποστολές εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα μας τα προϊόντα.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι απλές METACARD αποστέλλονται σε 6-8 ημέρες.

Η διαδικασία παραγωγής μιας εξατομικευμένης METACARD γίνεται εντός 5 ημερών και αμέσως μετά αρχίζει η αποστολή του. Ο συνολικός εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα παραγγείλετε υπολογίζεται στις πέντε (5) με δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου παραγωγής, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται με EMS και ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται στο τελευταίο βήμα. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Η εταιρία METACARD IKE εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@metacard.gr, facebook messenger, instagram direct εντός 14 ημερών από την παραλαβή του. Ζητούμε την κατανοήσή σας καθώς το metacard.gr δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται παραπάνω (προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).