Σχεδιάστε τη δική σας NFC Επαγγελματική Κάρτα - METACARD

Σχεδιάστε τη δική σας NFC Επαγγελματική Κάρτα - METACARD

Σχεδιάζοντας την τέλεια NFC επαγγελματική κάρτα για την εταιρεία σας

Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα μέρος του branding της εταιρείας σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της επωνυμίας σας, τη δημιουργία σχέσεων και τη δημιουργία leads. Μια NFC επαγγελματική κάρτα έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, ο σχεδιασμός μιας NFC επαγγελματικής κάρτας δεν χρειάζεται να είναι δύσκολος. Δημιουργήσαμε αυτόν τον γρήγορο και εύκολο οδηγό για να σχεδιάσετε δωρεάν τις δικές σας επαγγελματικές κάρτες.

 Γνωρίστε τα βασικά

Για όσους από εσάς είστε νέοι στον κόσμο του σχεδιασμού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις βασικές αρχές για έναν επιτυχημένο σχεδιασμό. Όταν σχεδιάζετε την επαγγελματική σας κάρτα, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το λογότυπό σας είναι σε καλή ανάλυση και διαθέτετε τον σωστό χρωματικό οδηγό. Θέλετε η κάρτα σας να είναι αισθητικά ευχάριστη με επαγγελματική εμφάνιση.

NFC ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ METACARD

  1. Εμπνευστείτε από αυτά τα δωρεάν πρότυπα

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρότυπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας επαγγελματικής κάρτας. Για τους αρχάριους, τα πρότυπα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθουν περισσότερα για το σχεδιασμό.

  1. Βρείτε μια γραμματοσειρά που ταιριάζει με το εμπορικό σας σήμα

Αν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε με τις γραμματοσειρές, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική γραμματοσειρά για τη διάταξή σας. Οι γραμματοσειρές Google είναι μια επιλογή που εμφανίζεται συχνά όταν αναζητάτε δωρεάν γραμματοσειρές.

  1. Να είστε δημιουργικοί & να επιλέγετε χρώματα που ταιριάζουν στην επωνυμία σας

Όταν σχεδιάζετε την επαγγελματική σας κάρτα, το χρώμα παίζει αναπόσπαστο ρόλο στο να κάνετε εντύπωση και να τραβήξετε την προσοχή κάποιου. Όταν επιλέγετε χρώματα για την επαγγελματική σας κάρτα, σκεφτείτε ποια χρώματα αντιπροσωπεύουν το branding ή την προσωπικότητα της εταιρείας σας και τι μήνυμα θέλετε να στείλετε με αυτά τα χρώματα (π.χ. σκούρο ναυτικό μπλε για επαγγελματισμό). Μην χρησιμοποιείτε απλά έντονα χρώματα επειδή είναι εντυπωσιακά- βεβαιωθείτε ότι συνδέονται με αυτό που προσπαθείτε να μεταδώσετε!

 

 Βρείτε το τέλειο πρότυπο

 Η εύρεση του τέλειου προτύπου για την επαγγελματική σας κάρτα μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Υπάρχουν πολλά πρότυπα στο διαδίκτυο, γεγονός που καθιστά δύσκολο να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ένα είναι να αναζητήσετε "δωρεάν πρότυπα επαγγελματικών καρτών" και να μειώσετε τις επιλογές από εκεί. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ψάχνετε για ένα πρότυπο που δεν σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ από την επωνυμία τους ή την εξατομίκευση.

 

 Προσθέστε το λογότυπο της εταιρείας σας

Το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό της NFC επαγγελματικής σας κάρτας είναι να ανεβάσετε το λογότυπό σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά σύρετε και αφήστε το λογότυπό σας από τον υπολογιστή σας στην κάρτα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας πριν την ανεβάσετε. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα υψηλής ανάλυσης για να διασφαλίσετε ότι η ποιότητα του λογότυπου δεν παραμορφώνεται κατά την αλλαγή μεγέθους.

NFC ΕΠΑΓΕΛΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ - STICKER

 

 Επεξεργαστείτε το καινούργιος σας προφίλ

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε πληροφορίες όπως:

- Το όνομά σας

- Ο τίτλος εργασίας σας

- Το όνομα της εταιρείας σας

- Τον αριθμό τηλεφώνου της επιχείρησής σας

- Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιχείρησής σας

- Η διεύθυνση του γραφείου ή του τόπου εργασίας σας

- Δικτυακός τόπος και σύνδεσμοι κοινωνικής δικτύωσης, κατά περίπτωση

 

 Σχεδιάστε ένα συναρπαστικό γραφικό

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο μιας επαγγελματικής κάρτας είναι τα γραφικά. Θέλετε οι κάρτες σας να ξεχωρίζουν και να είναι αξιομνημόνευτες. Σκεφτείτε τι θέλετε να αισθάνονται οι άνθρωποι όταν βλέπουν την κάρτα σας. Είναι φιλική και μοντέρνα; Μήπως έχει ένα πρωτότυπο, δροσερό σχέδιο;

Ο σχεδιασμός των γραφικών σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της εταιρείας σας και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της.

Κάντε τη να ξεχωρίζει

Κάντε την προσωπική, συμπεριλαμβάνοντας το λογότυπό σας καθώς και το χρωματικό σχήμα του λογότυπού σας. Αν αισθάνεστε εμπνευσμένοι, δοκιμάστε να προσθέσετε ένα σύνθημα ή μια ρήση που αντικατοπτρίζει τις αξίες της εταιρείας σας.

 

Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμπεριλάβετε έναν κωδικό QR

Όταν σχεδιάζετε την NFC επαγγελματική σας κάρτα, σκεφτείτε να συμπεριλάβετε έναν κωδικό QR. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είστε 100% σίγουροι ότι θα συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες και να καθιερωθείτε ως ειδικός στον κλάδο σας. Για παράδειγμα, τα περισσότερα smartphones έχουν NFC detector αλλά δεν γνωρίζουν όλοι να το χρησιμοποιούν. Με την προσθήκη του QR στο πίσω μέρος της κάρτας μπορείτε να πείτε σε όσους δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το NFC στο smartphone τους απλά να ανοίξουν την κάμερα.

Το τελευταίο βήμα

Δημιουργείστε τη δική σας custom / personalized NFC Επαγγελματική Κάρτα!

 

Υποβάλετε ένα σχόλιο