Ο πιο σύγχρονος και εντυπωσιακός τρόπος να συστηθείτε!

Ο πιο σύγχρονος και εντυπωσιακός τρόπος να συστηθείτε!

Μόλις γνωρίσατε κάποιον πελάτη, προμηθευτή ή συνεργάτη και θέλετε να πετύχετε μία εντυπωσιακή πρώτη γνωριμία. Τι κάνετε;
Προσφέρετε την επαγγελματική σας κάρτα, φυσικά. Αλλά αν δεν έχετε μία μαζί σας εκείνη τη στιγμή, τι θα γίνει;

Απλά ξεκλειδώστε το κινητό σας τηλέφωνο! Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε MIA επαγγελματική κάρτα με εντυπωσιακό όψη και χρήση, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της μεταφοράς και αποθήκευσης χιλιάδων χάρτινων καρτών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο iPhone ή Android.

Μπορείτε να παραγγείλετε τις νέες κάρτες σας μαζικά και να τις στείλετε απευθείας στους πελάτες σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν λήγουν ποτέ, επομένως είναι πάντα έτοιμα για την επόμενη περίσταση. Κάντε αυτή την πρώτη εντύπωση με τις επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD!

Επαγγελματικές κάρτες NFC:

Εάν θέλετε να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, συνεδρίου ή εκδήλωσης, χρησιμοποιήστε τις επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD ως επαγγελματική κάρτα!

Πώς να αποκτήσετε μια επαγγελματική κάρτα NFC; Η παραγγελία επαγγελματικών καρτών NFC είναι εύκολη. Απλώς συνδεθείτε στο metacard.gr και εισαγάγετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας και το λογότυπο της εταιρείας σας. Αφού υποβάλετε αυτές τις πληροφορίες, θα μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της κάρτας που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε μια τυπική επαγγελματική κάρτα χωρίς φωτογραφίες ή γραφικά, απλώς επιλέξτε αυτήν την επιλογή. Εάν θέλετε να προσθέσετε το λογότυπο ή το εικαστικό σας στην κάρτα, τότε απλώς επιλέξτε custom / personalized Metacard. Οι επαγγελματικές κάρτες NFC μπορούν να σαρωθούν από οποιοδήποτε smartphone iPhone ή Android. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πόσες κάρτες θέλετε όταν τις παραγγείλετε από τον ιστότοπό μας.

Πακέτα χονδρικής

Τα πακέτα χονδρικής για 11+ επαγγελματικές κάρτες NFC Metacard ξεκινούν με έκπτωση 5% και μπορεί να φτάσουν σε έκπτωση μεγαλύτερη του 30%! Αυτές οι κάρτες προσαρμόζονται εύκολα με το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας για τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά και δεν λήγουν ποτέ. Πλέον είναι πιο βολικό από ποτέ να τις αποκτήσετε και να πετύχετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησή σας. Όταν παραγγείλετε τις νέες κάρτες σας, θα σταλούν στις εγκαταστάσεις σας και θα είναι 100% έτοιμες για χρήση.

Υποβάλετε ένα σχόλιο