Η METACARD βοηθάει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Η METACARD βοηθάει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Όσον αφορά την ασύρματη τεχνολογία, το Bluetooth και το Wi-Fi είναι μέχρι σήμερα τα κορυφαία στοιχεία του κλάδου. Είναι και τα δύο απίστευτα ευέλικτα, επιτρέποντας στους χρήστες να επικοινωνούν από απόσταση. Ωστόσο, υπάρχει ένας νέος σημαντικός υποψήφιος που δεν γνωρίζουν πολλοί: το NFC.

Η επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας πολύ παλαιότερη από τις σύγχρονες εναλλακτικές της. Είναι παρόμοια με το Bluetooth, ειδικά με τις μικρής εμβέλειας μεταδόσεις δεδομένων. Αλλά το NFC έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα έναντι του αδελφικού Βluetooth: μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σημαντική πηγή ενέργειας.

Χάρη στη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, το NFC βρίσκει πεδίο εφαρμογών σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Για παράδειγμα, τα συστήματα δημόσιων μεταφορών χρησιμοποιούν συσκευές ανάγνωσης καρτών NFC για να λαμβάνουν πληρωμές από τους επιβάτες, ενώ ταυτόχρονα τα smartphone χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου.

Μια άλλη ευρεία χρήση του NFC είναι μέσω επαγγελματικών καρτών. Οι προσαρμοσμένες επαγγελματικές κάρτες NFC είναι ιδανικές τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις, αποφέροντας πολλά οφέλη:

 1. Αποδοτικότητα
  Πολλοί επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να χρησιμοποιούν παραδοσιακές επαγγελματικές κάρτες. Ωστόσο, αυτά τα κομμάτια χαρτιού είναι μερικές φορές πολύ μικρά για να περιέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι περισσότεροι χρήστες παραλείπουν σημαντικές πληροφορίες λόγω της έλλειψης χώρου.
  Με τις προσωποποιημένες επαγγελματικές κάρτες NFC της
  METACARD, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον χώρο ή την έλλειψη πληροφοριών. Όλα τα δεδομένα σας περιέχονται σε ένα μόνο, μικροσκοπικό τσιπ κρυμμένο μέσα στην κάρτα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα πάντα, από ένα επαγγελματικό website, μέχρι τους συνδέσμους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κανέναν περιορισμό.

 2. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

  Οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα όπλα στη φαρέτρα των επιτυχημένων επαγγελματιών. Ωστόσο, είναι καλό να κάνετε μια αλλαγή κάθε τόσο — ειδικά όταν αυτή η αλλαγή μπορεί να εντυπωσιάσει τους πελάτες, τους προμηθευτές ή ακόμα και τους υποψήφιους επενδυτές σας.
  Ο συνδυασμός των παραδοσιακών μεθόδων με τις σύγχρονες-καινοτόμες εφαρμογές, έφεραν στη ζωή -τα απαραίτητα για κάθε επαγγελματία- προϊόντα
  METACARD, τα οποία σας βοηθούν να κερδίσετε την προσοχή του κοινού-στόχου σας, οδηγώντας σε αύξηση πωλήσεων και μεγαλύτερη  αναγνωρισημότητα της επιχείρησής σας.

 3. Προσωποποιημένος σχεδιασμός
  Οι προσωποποιημένες επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD, αποτελούν ακόμα ένα σημείο τοποθέτησης της επωνυμία σας. Μπορείτε με μεγάλη ευκολία, σε έλαχιστο χρόνο να εντάξετε στη λειτουργεία της επιχείρησής σας τα METACARD προϊόντα μέσα από το eshop μας απλά ανεβάζοντας το λογότυπό σας στο αντίστοιχο πεδίο. Αν αντιμετωπίσετε την παραμικρή δυσκολία επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο πεδίο επικοινωνίας.

Υποβάλετε ένα σχόλιο