Αποστολές & Επιστροφές

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Η αποστολή των Metacard προϊόντων γίνεται με υπηρεσία ασφαλών μεταφορών ευαίσθητων δεμάτων -σε όλη την Ελλάδα- χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αποστολές με OnTime Courier & ACS  🚚

Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε Ontime Courier.

Η διαδικασία παραγωγής του custom προϊόντων ολοκληρώνεται εντός 48 ωρών και αμέσως μετά αρχίζει η αποστολή τους. Ο συνολικός εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα παραγγείλετε υπολογίζεται στις πέντε (5) με επτά (7) εργάσιμες ημέρες. Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου παραγωγής, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, γιορτών ή το καλοκαίρι λόγω αδειών.

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην σελίδα της ΟnTime μέσω του συνδέσμου ON TIME TRACKING

Οι αποστολές για εξωτερικό γίνονται με DHL και ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται στο τελευταίο βήμα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο καθημερίνα στο ‭210XXXX (10 π.μ. - 9 μ.μ.)

Μιας και όλοι μας οι χάρτες εκτυπώνονται κατά παραγγελία ο μέγιστος χρόνος παράδοσης είναι 7 ημέρες! 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το metacard.gr εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@metacard.gr, facebook messenger, instagram direct ή 210ΧΧΧΧΧΧ στο εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.

Ζητούμε την κατανοήσή σας καθώς το www.metacard.gr δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσεις για οποιαδήποτε παραγγελία, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται παραπάνω (προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).