Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε NFC επαγγελματικές κάρτες;

Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε NFC επαγγελματικές κάρτες;

Σε μια αγορά που γίνεται όλο και πιο "θορυβώδης", είναι πιο δύσκολο από ποτέ να κάνετε την επωνυμία σας να ακουστεί. Εάν θέλετε το κάθε τμήμα της επιχείρησής σας να αυξήσει την επικοινωνιακή του εικόνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουν τη μετάβαση σε επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD και να καταργήσουν τις πανομοιότυπες και μη οικολογικές χάρτινες επαγγελματικές κάρτες.

Η ανάγκη για μοναδικές επαγγελματικές κάρτες που ξεχωρίζουν, είναι απαραίτητη για όλους τους τύπους επιχειρήσεων. Οι επαγγελματικές κάρτες δεν έχουν χάσει την πρακτική τους εφαρμογή κατά την ψηφιακή μετάβαση — αλλά σίγουρα πρέπει να εκσυγχρονιστούν σύμφωνα με όσα επιτάσσουν οι τεχνολογικές εξελίξεις.

Τι κάνει μια επαγγελματική κάρτα NFC μοναδική;

Μια επαγγελματική κάρτα NFC δεν φαίνεται καθόλου διαφορετική από μια παραδοσιακή επαγγελματική κάρτα, καθώς περιέχει τις συνήθεις έντυπες πληροφορίες που θα βρείτε σε μια χάρτινη επαγγελματική κάρτα. Ωστόσο, αυτό που τις κάνει μοναδικές είναι το κρυφό τσιπ NFC που μπορεί να «διαβαστεί» μόνο με ένα άλλο gadget με δυνατότητα NFC. Αυτή η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα σε εσάς, ως ιδιοκτήτη της επιχείρησης, να ενσωματώσετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL στο τσιπ NFC που κατευθύνει αυτόματα τους πελάτες που «διαβάζουν» την επαγγελματική κάρτα σε αποκλειστικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξηγήσετε ευκολότερα και πιο γρήγορα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Μπορείτε ανέπαφα να μεταφέρετε από την METACARD επαγγελματική σας κάρτα σε ένα τηλέφωνο με δυνατότητα NFC σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτό δεν διευκολύνει μόνο εσάς, αλλά και οποιοδήποτε μέλος της επιχείρησής σας να μοιράζεται επαγγελματικές πληροφορίες με πιθανούς πελάτες, ενώ ταυτόχρονα προωθείται το καινοτόμο πρόσωπο της εταιρείας σας. Οι επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD μπορούν επίσης να επαναπρογραμματιστούν εύκολα, επομένως εάν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επαγγελματική αλλαγή δεν χρειάζεται να επανεκτυπώσετε καινούργιες κάρτες, απλώς ενημερώνετε online αυτές που ήδη έχετε!

Επιπλέον, οι επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD έχουν το ίδιο μέγεθος με τις παραδοσιακές χάρτινες κάρτες. Έτσι, εύκολα χωρούν σε οποιοδήποτε πορτοφόλι ή card holder. Τα gadget συμβατά με NFC μπορούν επίσης να διαβάσουν πληροφορίες στην επαγγελματική κάρτα σε ακτίνα περίπου 3-4 εκατοστών μέσω ανέπαφης σύνδεσης. Έχοντας επαγγελματικές κάρτες που μπορούν να παρέχουν πληροφορίες επικοινωνίας, συνδέσμους σε ιστοσελίδες και ψηφιακά αρχεία ξεχωρίζετε χωρίς να φωνάζετε, αλλά μιλώντας την γλώσσα της εποχής.

Επενδύστε σε επαγγελματικές κάρτες NFC METACARD και αποκτήστε άμεσα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μεγαλύτερη εταιρική φήμη.

Υποβάλετε ένα σχόλιο